avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata concediului de odihna neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata concediului de odihna neefectuat

buna , am lucrat intr-o firma din data de 1 .09 .2011 pana in data de 20 .07. .2012,de unde am fost ,,concediata '', spun asta ca de fapt eu nu am scris nici o demisie,ma rog cica mi -am dat demisia singura , desi eu nu am semnat decat statul de plata . Contractul de munca a incetat in baza art.55.lit.b. Acum mi-a virat banii prin posta : in total de 827 lei.
-banii pe 20 zile lucrate in luna iulie
- banii de concediu de odihna. Intrebarea mea este cat /cum se plateste concediul de odihna neefectuat ? Ce pot face sa imi recuperez intreaga suma de bani ?
Cel mai recent răspuns: nelyma , utilizator 19:58, 2 August 2012
Asa cum am mai spus , pentru recuperarea drepturilor salariale nu sunt decat doua posibilitati care se pot exercita concomitent : sesizarea ITM-ului si/sau actiunea in instanta.
multumesc mult pentru sfaturi :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie VaduvaL VaduvaL Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca am avut contract pe perioada determinata pe 3 luni adica 03.06.2016-02.09.2016,iar pe 02.09.2016 am primit act aditional ... (vezi toată discuția)
Preaviz adinutza.2008 adinutza.2008 Daca inceteaza raporturile de munca in temeiul art.55, lit.b codul muncii, pot ca in perioada de preaviz(15 zile) sa imi iau concediu de odihna sau un concediu ... (vezi toată discuția)
Este posibil??!??! georgika georgika Vreau sa plec de la firma unde lucrez...intre timp eu am depus CV pt un alt job, vreau sa stiu in momentul in care o sa fiu chemata la celalalt job (God help ... (vezi toată discuția)