avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintat cu Insusirea bunului propriu de catre ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintat cu Insusirea bunului propriu de catre politia municipala timisoara

este pentru prima oara cand postez pe o pagina de aceasta...pentru ca mi sa intamplat ceva "extraordinar" in data de 30.07. am fost trimis de catre parinti sa cumpar 2 paini de la magazin... la intoarcere catre casa 10-15m de magazin am gasit un cercel care parea de aur langa o bordura pe strada unde stau. nu se stia nimica de el...nu se cunostia nici un eveniment intamplat in zona respectiva(furt,vatamare etc) si mai tarziu dupamasa avand nevoie de bani mam gandit sa-l vand (fapt si facut). A 2-ua zi dimineata la usa 2 politisti imbracati civil m-au ridicat de la domiciliu fara nimic act la indemana lor care sa solicite prezenta mea la sediu si am fost dus la politia municipala din timisoara sa mi se ia o declaratie cum am intrat in posesia cercelului si ce am facut cu el... tot atunci am aflat abia ca a fost un caz de furt in fata scarii la noi... am fost jignit in toate felurile ... tinut tinut aproape 5 ore ... sub acuzatia lor verbala de suspect la fapta.s-au luat declaratii si de la mama si ciudat de la sora care este inca minora. spunetimi si mie sa inteleg va rog frumos. am gasit "un bun" pe strada care nu se stia nimica despre el.ce sa fi facut? se poate prezenta cu vreo repercusiune aceasta poveste care v-am povestit-o akuma???cred k este valabil ca si articolul cu bunul gasit la tomberon:P. stau acuma intr-un stres deoarece acei 2 "agenti" politisti ce eram ma amenintau k dak il gasesc pe faptas si el ma recunoaste o sa aibe grija sa patesc la fel...ca el.lamuritima si pe mine cu ceva...multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 1 August 2012
Sylverro, utilizator
va multumesc frumos...desii vecina care a fost asa zis asaltata...a si descris infractorul...il stia...cand a auzit ca am fost si eu la politie pentru declaratie a ramas socata...ca fapt dansa retragandusi plangerea si toate cele...si fiuld dansei si sotul la fel:P...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt, consecinte addeeea92 addeeea92 buna ziua.sotul meu acum o luna jumate a gasit in bancomat o suma de 1000 de lei pe care a luat-o.azi a primit citatie de la politie ca sa se prezinte maine la ... (vezi toată discuția)
Insusirea bunului gasit Daniel_Petre Daniel_Petre Buna seara, am si eu o mare problema, am gasit un telefon pe trotuar am scos cartela si am aruncat-o. Intre timp proprietarul a intrebat mai multe persoane ... (vezi toată discuția)
Pot fi invinuit de insusirea bunului gasit? clementzzamf clementzzamf Am gasit niste bani azi,vreau sa stiu daca pot fi acuzat de ceva daca nu ii inapoiez? P.S. Sub 2 milioane,lei vechi. (vezi toată discuția)