Buna seara, am si eu o mica nelamurire la care respectuos va rog sa imi oferiti o solutie.
Sunt casatorita de aproape 7 ani cu un cetatean strain.Am cumparat impreuna un teren care a fost achizitionat pe numele meu intrucat cetatenii straini nu au dreptul de a detine teren in Ro( cel putin asa ni s-a spus ).Terenul a fost achizitionat cu banii sotului meu proveniti din vanzarea in timpul casatoriei a unui apartament pe care el il detinea dinainte de a ne casatori. Ulterior am construit o casa impreuna, casa care este tot pe numele meu. Acum sotul meu doreste sa trecem casa pe numele lui..Intrebarea mea este daca fac acest lucru, trec casa pe numele lui, imi pierd vreun drept , ma dezavantajeaza cu ceva? Sau este o simpla formalitate care nu ar avea un alt efect decat de a-i face ego-ul sa se simta bine?..Va multumesc anticipat!Cu stima,
Am inteles, pai si in cazul acesta ce pot face pentru a-i satisface totusi dorinta? Macar daca nu poate figura doar el in actul casei, sa aparem amndoi, caci actualmente apar doar eu in acte.
Va multumesc frumos!
Doamna, luati-l de mana, si mergeti la un notar, si cum banuiesc ca stie si intelege limba romana sa auda cu urechile dansului si sa puna intrebarile pe care le crede de cuviinta.