avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suspendarea judecarii cauzei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Suspendarea judecarii cauzei

Daca partile nu s-au prezentat si judecarea cauzei a fost suspendata .,ce se intampla in continuare?La cat timp ,instanta declara procesul incheiat(daca niciuna din parti nu face recurs)
Cel mai recent răspuns: tenis2 , utilizator 16:42, 13 August 2012
Buna ziua,
Da,ca parte in proces sunt pârât. As vrea sa stiu în cât timp intervine perimarea( este vorba de diminuarea pensiei de intretinere a minorului). Multumesc
Buna ziua,
Ca parte in proces sunt pârât. Judecarea cauzei s-a suspendat in luna mai 2012. Daca reclamantul depune cerere de redeschidere ,voi fi obligat sa restitui diferenta de bani in cazul admiterii cererii(reclamanta a solicitat diminuarea pensiei de intretinere a minorului). Ce data se va lua in considerare ? cea initiala sau data depunerii cererii de repunere pe rol a cauzei?multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articol 242 c. pr. civilã VMBalan VMBalan Cum poate fi deblocat un proces care a fost suspendat în baza art. 242 c. procedură civilă? Una din părți, reclamantul, nu s-a putut prezenta din ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol a unei cauze suspendate OANA GORAN OANA GORAN daca s-a suspendat cauza pe 242/2 cpc, pot face cerere de repunere pe rol??? si ce motive as putea invoca?? (vezi toată discuția)
Cauza suspendata, termen de perimare litigii cu profesionistii mmmmela mmmmela buna ziua, daca am un proces pe fond inceput pt. nulitatea unei conventii notariale in comercial,in care eu sunt parte in calitate de parat, iar in 01.06.2011 ... (vezi toată discuția)