Basmele si povestile copilariei, isi fac loc in viata de zi cu zi si se impletesc cu realitatea halucinant de bine. In urma cu 12 ani am platit integral o suma de bani pentru o garsoniera minuscula intr-un imobil nesemnificativ din Bucuresti. La acea vreme, statul imi garanta proprietatea,cu pauza. Adica trebuiau sa treaca 10 ani de la data platii, pana sa pot deveni proprietar cu acte. Mi-am insusit aceasta asteptare si iata-ma dup 12 ani cerand statului sa imi elibereze acea hotarare judecatoreasca , hotarare, care tine locul actului de proprietate. Pana aici nimic care sa semene a poveste. Dar iata ce se intampla la primul termen..... Doamna presedinte imi cere sa depun la dosar EXTRAS DE CARTE FUNCIARA si CERTIFICAT FISCAL. Aparent simplu. Merg la cele doua institutii si constat ca nu le pot obtine deoarece altcineva figureaza in actele lor ca fiind proprietar. Normal -am zis eu deoarece nu am decat un antecontract de vanzare cumparare pe acel imobil si promisiunea statului ca dupa cei 10 ani fara probleme voi putea transforma acel antecontract in contract de vanzare-cumprare. Doamna de la care am cumparat nu mai este de gasit. Pentru ca ea sa mearga si sa solicite aceste acte. Nu s-a prezentat nici la tribunal. Iar in citatie scrie asa :"pana la termenul acordat aveti obligatia de a depune.....(cele doua acte pe care le-am specificat mai sus)..., sub sanctiunea suspendarii judecatii". Adica doamna vanzatoare , neprezentandu-se si nedepunand aceste acte, va fi aspru sanctionata de catre tribunal, dandui-se inapoi casa si ramanand si cu banii....HALUCINANT nu? Iata cata asemanare cu povestile si basmele copilariei... Pai HARAP ALB nu a fost trimis in misiune imposibila si sinucigasa de catre span? Pai cenusareasa nu a trebuit sa indeplineasca niste porunci imposibile?... Ba da insa pe ei i-au ajutata ba piticii , ba zana, ba furnica si albina si pasarila,gerila si lungila .................... ............... .......Promit sa le spun nepotilor toate basmele si povestile cu mai multa seriozitate....Sunt HARAP ALB si caut cu disperare FURNICA sa ma ajute sa obtin aceste acte. ...Castelul meu este pe vymana2@yahoo.com...
[Editat - Nu e bine pentru dvs. sa va puneti numarul de telefon pe un forum, chiar daca este al Avocatnet.ro]