avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 2 CIM la acelasi angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

2 CIM la acelasi angajator

Buna ziua,

Din cate stiu, art. 35 alin. 1 din Codul Muncii stipuleaza: "Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea". - fara a stipula despre ce fel de CIm este vorba 8 ore sau 2 ore.

Ma confrunt cu urmatoarea situatie: un angajat are un CIM (8 ore) suspendat pentru o anumita functie si urmeaza a fi angajat (CIM 8 ore) pe o alta functie la aceeasi firma.

Se poate?#-o
Este legal?

Multuemesc
Cel mai recent răspuns: SimonescuC , utilizator 16:01, 7 August 2012
In acest caz se poate.
faceti demersurile sugerate mai sus de colegi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca carmenliv carmenliv un angajat poate avea 2(doua) contracte de munca cu cate 8 ore/zi la acelasi angajator? (vezi toată discuția)
Un nou cim cu program de 2 ore, pe langa cim-ul existent bcfbmv bcfbmv Buna ziua, Spuneti-mi va rog, cum se trece pe cartea de munca (sau nu), daca vreau sa inchei un nou CIM (cu program de 2 ore) pe o alta functie, la aceeasi ... (vezi toată discuția)
2 contracte de munca la acelasi angajator florentinal florentinal Am si eu o situatie pe care nu stiu cum sa o rezolv: lucrez la o institutie publica care a preluat de curand de la spitalul municipal toate cabinetele scolare; ... (vezi toată discuția)