Doresc un model de memoriu pe care sa-l trimit Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, in vederea initierii, de catre acest minister, a unei Initiative Legislative sau Proiect de Lege, prin care sa se recunoasca si de catre actuala Lege a Pensiilor ( 263 / 2010 ) a fostei Grupe 1 de munca ( conditii grele date de fosta lege 219 / 2000 ) cu reducerea virstei de pensionare asa cum a fost data de Legea 19/2000 .
Este o mare bataie de joc aceasta lege a muncii data de PDL care sper ca se va indrepta .Personal am 17 ani de gr. I( pana in 2001) si 6 ani de gr. deosebita dintr-un total de 29 de ani munciti in combinatul din Galati.Ca atare calculele sunt destul de complicate mai ales ca acest proiect de lege este propus a fi dat pana in 2016. Dupa aceea ce se va intampla?Probabil , se gandesc ei , ca la acea data vor fi mult mai putini cei care vor fi in situatia de a beneficia de reduceri si ca atare se va aplica legea in forma ei de baza din 2010.
Niste latrai ordinari, toti......
Mai grav e ca din 2001 a-ti lucrat in aceleasi conditii ptr ca nu s-a schimbat cu nimic sectia dv(presupun ca sa intimplat la fel ca la mine) ci doar incadrarea grupei de munca(ptr ochii europenilor!?). Practic d-ta ai 29 ani de gr 1-a ca si mine de altfel dupa 2001 am primit in continuare lapte 1l/zi,sporuri ptr toxic, etc.In sectia mea nici macar un geam nu sa schimbat sau complectat ,,iarna puneam cartoane si ceolofane pe unde batea viju acestea erau noile conditii europene de la mediu. Daca gresesc rog corectati -ma.In alta ordine guvernantii nostri astepta sa murim ptr ca sint deja prea multi pensionari, greu de crezut ca i-si mai doresc altte generatii desi au tot dreptul
Sincer spre rusinea mea nu stiu cum sa intru pe adresa aceea pe facebook nu cunosc pasi,unde trebui sa scriu adresa aceea etc,iar copii mei nu vor sa-mi spuna ( dupa parerea lor calculatorul nu-i ptr mine,eu apartin altor vremuri de..). Eu am mai incercat sa intru si am facut niste incurcaturi ca a trebuit resetat calc.Cu yahoo Messenger ma descurc mai bine. Asta e ..! dar nu ma las pana nu reuse