Doresc un model de memoriu pe care sa-l trimit Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, in vederea initierii, de catre acest minister, a unei Initiative Legislative sau Proiect de Lege, prin care sa se recunoasca si de catre actuala Lege a Pensiilor ( 263 / 2010 ) a fostei Grupe 1 de munca ( conditii grele date de fosta lege 219 / 2000 ) cu reducerea virstei de pensionare asa cum a fost data de Legea 19/2000 .
Da aveti dreptate dar ptr.asta trebuie sa ai bani sa poti plati avocati,juristi,etc.Ori eu in momentul de fata daca am bani ptr.o calatorie de metro !!?
Multumesc!Sincer nu prea inteleg mai mult decit ca cineva a propus niste proiecte de lege in per( 2010-2012) iar senatul a respins sau a aprobat.Sa inteleg ca vor fi dezbatute din nou aceste proiecte?E posibil ca reducerea din virsta standard ptr cei cu gr.1 de munca sa revina la forma care era pana in 2010? ar fi exceptional cea ce nu as crede...dupa parerea mea mortul de la groapa nu se mai antoarce
Da. vor intra in dezbatere. Din pacate, sint lasate mai la urma. Asta e cel mai important. Vedeti varianta propusa de initiator si aprobata in senat, si in paralel, varianta propusa de actualii, aflati la putere.