Doresc un model de memoriu pe care sa-l trimit Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, in vederea initierii, de catre acest minister, a unei Initiative Legislative sau Proiect de Lege, prin care sa se recunoasca si de catre actuala Lege a Pensiilor ( 263 / 2010 ) a fostei Grupe 1 de munca ( conditii grele date de fosta lege 219 / 2000 ) cu reducerea virstei de pensionare asa cum a fost data de Legea 19/2000 .
Propunerea legislativa PL 717/2011, pentru modificarea si completarea legii nr. 263/2010 se afla in continuare pe agenda camerei deputatilor in anul 2013, in vederea votului final , dat fiind faptul ca este camera decizionala ? Unde putem verifica agenda si ordinea de zi a acestor sedinte ?
Va salut!Domnule Toma si eu sint in aceasi situatie ca dv.Sint nascut in octombrie 1959,am 22ani si 9luni in gr1 100/100 pana in 2001 plus 8ani in cond .deosebite pina in 2010.asadar in oct 2011 trebuia sa ies la pensie. Cind m-am dus cu dosarul mi sa spus ca nu mai e valabil, deabia in 2020 ma voi pensiona (4ani si 6luni imi scade din virsta standard).Asadar spuneti-mi si mie ce ati mai facut .cui vati mai adresat si ce ati rezolvat.,eventual sa ne unim si sa luptam cu hotiile lui boc si roberta. Eu acum am descoperit acest topic si ma alatur dv. Va multumesc si sper sa mai discutam. eu sintdin Bucuresti poate ne intinlim vrodata.
Va salut. Asteptam, deocamdata, ca deputatii sa-si inceapa activitatea, la 1 februarie si sa urmarim ce se intimpla cu proiectul de lege Pl-x 717/2010.
Parerea mea este,( fara a avea cunostinte juridice) ca daca se vroia sa se reglementeze si aceasta problema a grupei de munca se putea introduce si Art.158 modificat in ord. 1/2013.
Daca gresesc rog sa fiu corectat.
Daca nu, speranta ramane tot in justitie.