avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PARTAJ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PARTAJ

Am cumparat un teren dupa catva ani de concubinaj cu un domn. Ulterior l-am luat si de sot, legal. Banii folositi la cumpararea terenul au provenit de la domnul in cauza dar actele au fost facute pe numele meu. Am dat doar o declaratie la notar cu ca banii au fost ai domnului.
Acum divortam. Acel teren este al meu, al lui sau este bun comun? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:40, 9 August 2012
Sotul e cel ce trebuie sa faca primul pas catre instanta daca doreste, vedeti intai ce cere si functie de asta va faceti apararile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament de catre sotie cu declaratia mincinoasa ca nu este casatorita becali-prodanca-reghe-prigoana becali-prodanca-reghe-prigoana buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce pot face in situatia urmatoare: in anul 2009 sotia a cumparat un ap.de 3 camere pe numele ei si al copilului ... (vezi toată discuția)
Datorii,recuperari creante,amenintari lore69 lore69 Buna ziua.in mai 2006 am imprumutat de la o fosta colega suma de 1600 dolari sperand ca ii pot da inapoi intr-o luna.Banii au fost dati din firma sotului care ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani dați cu împrumut AlexandruDumitruSandu AlexandruDumitruSandu Intre anii2000-20005, mi-am ajutat un priten si fost vecin. El in tzara ,eu in străinătate . Având doua fete la scoala,ce învățau bine ,mi-a rupt inima ... (vezi toată discuția)