avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Legislatie rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Legislatie rutiera

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca este permisa oprirea autovehiculelor pe partea stanga a drumului public intruct in regulament nu se specifica cu litera de lege acest fapt. Nu ma refer la strazile cu sens unic. Vreau sa stiu daca ma poate amenda agentul rutier in aceasta siuatie in care la situatiile de interzicere a opririi nu se gaseste in mod expres acest fapt. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters140930 , utilizator 18:00, 10 August 2012
cyan, iti multumesc pentru interesul acordat acestui subiect si iti spun ca nu am fost amendat, poate aude si mecanic auto care nustiu din ce motiv este iritat. Am deschis aceasta discutie intrucat vad zilnic masini oprite atat pe stanga cat si pe dreapta pe o strada cu circulatie in ambele sensuri si mi-am pus intrebarea daca cei opriti pe stanga (pe sens invers) procedeaza regulamentar. eu si alte mii de conducatori auto suntem nevoiti sa depasim aceste autovehicule dupa ce asteptam (timp pretios) sa treaca cei care circula din sens opus, asa cum e normal. Eu nu am oprit si nici nu am de gand sa opresc pe sens invers, mai ales pe strazi aglomerate. multumesc.
Pentru mecanic auto
Stai linistit ca nu te pun sa faci contestatie pentru ca nu ai la ce. cum spuneam in alt post, eu nu am fost amendat, sanctionat pentru oprire pe sens invers. Am deschis discutia pentru ca sunt intrigat de faptul ca multe autovehicule sunt oprite pe sens invers stanjenind circulatia si ma intrebam de ce organele competente nu actioneaza. Precum ai vazut din discutiile aparute la acest subiect parerile sunt impartite si discutiile interesante, chiar surprinzatoare.
Pentru utilizatorul Necul
In primul rand scrieti cu respectul cuvenit.
In al doilea rand acest site nu este tarlaua dvs. ca, sa puneti pe unul sau altul la lucru !
In al treilea rand opreste dumneata pe partea stanga a drumului si lasa-ne !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia comunitara - amenda parcare (strada cu sens unic) raul_p raul_p am un magazin pe o strada cu sens unic, unde parcarea e legala doar pe sensul de mers adica pe dreapta, magazinul meu e pe stanga si normal ca atunci cand am ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere sorin_87 sorin_87 As avea o nelamurire... daca o masina este oprita de politia rutiera pe un drum national intr-un loc in care oprirea este interzisa si se afla si in ... (vezi toată discuția)
Reglementarea manevrei de intoarcere Iulian81 Iulian81 Buna ziua! As dori sa stiu va rog care mai este reglementarea privitoare la manevra de intoarcere. Tin minte ca pe vremea comunismului era necesara oprirea ... (vezi toată discuția)