avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract la notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract la notar

Buna ziua! Va rog spuneti-mi si mie in baza caror documente intocmeste notarul contract vanzare cumparare intre mine (potential cumparator), si dezvoltatorul unui bloc nou construit (potential vanzator), pentru o garsoniera, in conditiile in care exista deja un antecontract? Este posibil ca notarul sa autentifice acest contract de vanzare cumparare fara ca dezvoltatorul sa prezinte aceste documente necesare? Multumesc, astept cu interes un raspuns intrucat in urmatoarele saptamani urmeaza sa ma prezint la notar.
Cel mai recent răspuns: katalyna76 , utilizator 15:38, 20 August 2012
Oare nu stie nimeni sa imi raspunda?? :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere antecontract prima casa, recuperare avans grgmrnsc grgmrnsc Buna ziua! As avea nevoie de un sfat. De curand am inceput demersurile catre un apartament de 3 camere situat pe strada Popesti Vest intre statiile de ... (vezi toată discuția)
Nerespectare promisiune de vanzare imobil Liviu V. Liviu V. In ce conditii nu mai produce efecte o promisiune de vanzare? A fost incheiata o astfel de promisiune prin care vanzatorul se obliga sa predea apartamentul ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare / cumparare prima casa mihaiemil mihaiemil Buna ziua, Introducere: Eu ca vanzator am facut un antecontract pentru vanzarea unui apartament, cu un cumparator care doreste achizitia prin prima casa. ... (vezi toată discuția)