avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... continuarea studiilor????
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

continuarea studiilor????

Buna ziua,
Spuneti-mi va rog in ce conditii o persoana se considera ca se afla in continuarea studiilor? Daca nu a absolvit liceul, adica nu a sustinut examenul de bacalaureat, dar s-a inscris la o scoala (postliceala sau facultate), privata, se considera in continuarea studiilor? Prin urmare va primi in continuare pensia de intretinere?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: vio10bv@gmail.com , utilizator 15:37, 16 August 2012
1. "Continuarea studiilor" nu inseamna neaparat a urma o anume o ierarhie a acestora (gimnaziu, liceu, facultate, masterat, doctorat) ci simplul fapt ca sunteti intr-o forma de invatamant acreditata inseamna o continuare a studiilor.

2. Dupa liceu nu va opreste nimeni sa faceti o scoala postliceala sau o scoala profesionala, este tot o continuare a studiilor.

3. Daca nu aveti bacalaureatul nu puteti sa va inscrieti in invatamantul superior.
Va multumesc pentru raspuns.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare despre somaj Raku220 Raku220 Buna seara! Am o intrebare : Daca numai fac scoala (m-am lasat in clasa a 9 a pe la jumatate ) si am 17 ani si jumatate acum am vreo sansa sa primesc somaj? ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dupa 18 ani Instalator69 Instalator69 Buna ziua.Sint un parinte(tata) care platesc o pensie alimentara conform hotaririlor judecatoresti(au fost doua,dintre care una, de majorare la 25%)De-a lungul ... (vezi toată discuția)
De cand curg cele 60 de zile de la absolvirea unei institutii de invatamant ? rrobyfm rrobyfm Buna ziua. am o cunostinta care a absolvit liceul in sesiunea IUNIE-IULIE 2011. V-as ruga sa-mi spuneti si mie de la ce data se scurg cele 60 de zile in care ... (vezi toată discuția)