avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... administratia de locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

administratia de locatari

Buna seara! Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc de 4 nivele.De 2 ani ma confrunt cu scurgerile de apa dupa terasa blocului si de fiecare data imi renovez singura apartamentul .Administratia a platit renovarea terasei de nenumarate ori dar in zadar...treaba de mantuiala de fiecare data!De cateva luni nu am mai platit intretinerea deoarece consider ca aceasta problema trebuie sa fie rezolvata.De aceea as dori sa stiu daca imi pot renova singura terasa iar mai apoi sa fiu scutita de plata intretinerii.Aceasta este o problema,iar a doua problema ar fi angajatii asociatiei de locatari care ,credem noi,locatarii,ca nu respecta legile.De aceea as dori sa cunosc anumite amanunte!Daca este legal sa ni se puna penalizari pentru neplata intretinerii atata timp cat avem un fond de rulment si daca da,atunci cat la suta din suma totala.Daca este legal ca apa rece si apa calda sa o platim la sume mult mai mari decat este legal,spun ei pentru ca nu acoperim facturile.Si nu in ultimul rand daca nu mai avem cenzori,consiliu de administratie si presedinte de ce mai platim salariile acestora.Pentru toate aceste ilegalitati as dori sa stiu cui ne putem adresa cu plangeri si ce trebuie sa facem noi,locatarii!Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: grigo27 , utilizator 00:17, 20 August 2012
Multumesc din suflet pentru rabdare,cred ca ma lupt cu morile de vant!!!:D#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la terasa cum se rezolva cu asociatia? miki3 miki3 Detin un apartament la ultimul etaj. In ultimul timp au fost probleme pe o portiune din terasa, mai precis la mine in baie deasupra wc si in bucatarie sunt ... (vezi toată discuția)
Actiune obligatia de a face asociatie de proprietari niculaucarmen niculaucarmen locuiesc la et. 4 al unui imobil (ultimul etaj) si de-a lungul timpului, datorita ploilor, s-a infiltrat apa prin izolatie si mi-a distrus peretii ... (vezi toată discuția)
Terasa reparata de locatarii ultimului etaj alexberi alexberi Este normal ca doar locatarii ultimului etaj sa plateasca repararea terasei? M-am mutat la ultimul etaj al unui bloc cu asociatie de locatari. ... (vezi toată discuția)