avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... raport de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

raport de munca

poate angajatorul sa oblige un angajat sa presteze alta munca decit aceea pentru care a semnat CIM ( spre exemplu munca de femeie de servici desi ultima scoala absolvita este postliceala).Va multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:36, 28 August 2012
in cim am incadrarea de casiera iar fisa postului nu specifica
In principiu, atributiile de indeplinit sunt cele prevazute in fisa postului .. dvs aveti dreptul de a refuza anumite atributii date in sarcina dvs de catre angajator, sub rezerva legalitatii acestora si daca nu sunt in conformitate cu fisa postului dvs.
ce se intimpla daca un angajat are un anumit post in cim si este trecut pe alt post fara acordul lui, fara a semna nici un act pentru respectivul post ,fara nici o instruire si vine OPC si amendeaza firma ptr. niste produse expirate.Directoarea vrea ca persoana respectiva sa plateasca amenda.E POSIBIL asa ceva.VA MULTUMESC!
Este posibil numai daca acea persoana a desfasurat activitatea in postul pentru care nu are incheiat raport de munca ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce responsabilitati are o femeie de serviciu? Criste simona Criste simona Buna ziua!!As dori sa stiu ce responzabilitati are femeia de serviu?Ea este obigata sa curete spatiile verzi din jurul blocului si sa taie gardul viu fara sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rugam sa ne spuneticare sunt modalitatile de colaborare ... uca2015 uca2015 Buna ziua, va rugam sa ne spuneticare sunt modalitatile de colaborare cu femeia de serviciu, care face curat pe scara noastra de bloc, respectiv daca putem ... (vezi toată discuția)
Penalizări salariale multigestionar multigestionar Buna seara. Sunt angajat intr-un depozit cu materiale de construcții, pe functia de gestionar. Recent, angajatorul a declarat ca vrea sa modifice regulamentul ... (vezi toată discuția)