avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Buna ziua

Va adresez doua intrebari:
1) Pana la ce varsta poate beneficia o persoana (copil rezultat din mariaj) de pensie alimentara ca urmare a divortului parintilor.
2) Daca o persoana cu o varsta ce o indreptateste sa primeasca pensie alimentara, ca urmare a divortului parintilor, este angajata (cu timp partial) mai poate solicita pensie alimentara?
Cel mai recent răspuns: palada.elena , utilizator 17:24, 28 August 2012
Stimate Domnule Avocat Alex_Munteanu,

Va rog sa acceptati scuzele mele pentru greseala izvorata nu din reavointa ci din necunoasterea ierarhiilor si titulaturilor in domeniul juridic.
Am retinut precizarile Dvs.si va multumesc inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face? elena l elena l ce pot face ca sa primesc pensie alimentara desi am implinit 18 ani?trebuie spus ca pana acum nu am primit pensie alimentara.............???? (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dumutaadrianred dumutaadrianred Buna ziua, am si eu niste intrebari legate despre pensia alimentara. Am varsta de 25 de ani si sunt student in anul 2.Parintii mei sunt despartiti, iar ... (vezi toată discuția)
Varsta pana la care se acorda pensia alimentara zoltanpop zoltanpop Buna ziua, As dori sa va intreb,daca exista o prevedere clara privind varsta pana la care se acorda pensia alimentara .De curind fiul meu a implinit 18 ... (vezi toată discuția)