avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... perchezitie domiciliara la cumparator de buna credinta ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

perchezitie domiciliara la cumparator de buna credinta hartuit de politie

Buna
In urma cu doua luni am cumparat doua televizoare de la cineva, dupa un timp müam trezit cu doua echipe de politie la domiciliu si la o cabana pe care o inchiriez politia müa sunat la telefon am spus unde sunt si miüau aratat mandatul de perchezitie dupa care au efectuat in prezenta mea perchezitia. Inca din primul moment ce müau intrebat daca am televizoarele cumparate de la o persoana am zis da si unde sunt insa cu toate acestea ei au efectuat perchezitia mai departe.
Din cate cunosc eu legea mi se pare gresit procedural ca sa faci perchezitie in cazul in care eu in aceelasi timp eram la politie si semnam procesul verbal de perchezitie pentru cabana in tot acest timp ei cautau la mine acasa printre haine si lucruriile mele si ale familiei si miüau facut poze la toate actele din diplomat desigur nu erau ilegale.
Sunt foarte hartuit de catre politie si doresc sa fac o plangere unde pot sa ma adresez si daca am dreptate sau nu. Am nevoie de ajutor intrucat ar trebuii sa depun plangere impotriva lor mai departe de locul unde stau am avut probleme cu legea si ei se agata de orice ca saümi faca probleme.
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 21:46, 31 August 2012
1) v-am sugerat ce şi cum să procedaţi, observ şi la colegii mei de forum aceeaşi idee.Soluţia pe moment este doar : Pl. Penală;
2) în momentul de faţă : a) după depunerea PL. Penale, liniştiţi-vă.Supărarea şi disperarea dăunează ; b) încercaţi să discutaţi cu părinţii dvs. şi să le explicaţi CÃ NU SUNTEŢI VINOVAT cu nimic, este doar un ghinion, o bănuială a organelor de poliţie, UN ABUZ GROSOLAN al celo ce v-au făcut acea percheziţie acasă în lpsa dvs. etc etc şi că aveţi UN PLAN bine pus la punct de a dovedi NEVINOVÃŢIA dvs. Arătaţi-le şi PL. Penale ce le veţi întocmi şi depune împotriva grupului de poliţişti NEÎNSOŢIŢI DE PROCUROR (apropo : ce scria în Procesul V. de percheziţie executat INTENŢIONAT ªI TOTAL ABUZIV în lipsa şi profitând de lipsa dvs. întrucât NU puteaţi fi în acelaşi loc în acelaşi timp şi CINE l-a semnat) şi încercaţi să-i convinge-ţi că NU sunteţi vinovat.Solicitaţi-le puţină răbdare (mai târziu vorr "uita", o vor lăsa mai uşor) 3) NIMENI nu are cum şi NICI cu ce să vă ajute : trebuie să aşteptaţi să vă cheme poliţia pt. efectuarea cercetării şi apoi urmăririi penale (dacă cumva procurorul nu dă chiar NUP) ; 4) la cercetarea penală vă orientaţi asupra eventualelor acuzaţii ce vi se aduc şi DOVEDIŢI cu ceva probe că NU aveţi nicio vină, sunteţi un cumpărător de bună credinţă etc. Eventual, atunci consultaţi/angajaţi un BUN avocat pt. binele dvs.
problema e ca ati avut foarte multe dosare penale si , daca stam sa ne gandim ca acum se asculta telefoanele si se iau in considerare declaratile unor bvinevoitori atunci le e foarte simplu sa va sicaneze chiar si cu respectarea legii , caz in care nu prea aveti ce sa le faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

3 bocanci de mascat = hematon intercranian = nu recunosc nimic deoarece aveau cagule! cinetecrezi cinetecrezi Am o camera video ascunsa intr-un ceas de perete. In timp unei perchezitii un politist (mascat) mi-a dat 3 picioare in cap. Eu l-am recunoscut pe respectivul ... (vezi toată discuția)
Politist partas la acoperirea hotului- am cerut perchezitie la hot - politistul a instiintat hotul sa dispara cu lucrurile furate.. dorudoru dorudoru Mai acu 3 luni am reclamat unui post de politie de la tara ca un neam,,verisor mia luat impotriva vointei mele lucruri din casa. televizorul mi la luat ... (vezi toată discuția)
Perchezitie ilegala? ContSters153080 ContSters153080 am o problema ,......, acum catva timp ma trezesc c-un telefon de la mama mea, care-i singura , tatal meu a decedat anul trecut si locuim in localitati ... (vezi toată discuția)