avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dupa concediu de crestere al copilului...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dupa concediu de crestere al copilului...

Buna dimineata,
sunt in concediu de crestere al copilului ( mai am pana in decembrie concediu) si am auzi ca nu ar ma fii obligati angajatorii sa te primeasca inapoi la vechiul loc de munca.
As dori sa stiu daca este adevarat si daca da, voi putea beneficia de somaj in caz ca nu gasesc imediat altceva de munca?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: andreea_3006 , utilizator 16:40, 30 August 2012
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru cresterea copilului, este posibila disponibilizarea mea? Angy_Sory Angy_Sory BUNA ZIUA, VA ROG SA MA AJUTATI! SUNT IN CONCEDIU PENTRU CRESTEREA COPILULUI DE PANA LA 2 ANI, SUNT ZVONURI CA LA SOCIETATEA LA CARE LUCREZ SE VOR FACE ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa cic 2ani Veronicas Veronicas Buna ziua, Imi puteti spune daca dupa efectuarea concediul de crestere copil pe 2 ani am dreptul de la intra direct in somaj? Administratorul firmei imi spune ... (vezi toată discuția)
Drept la somaj marict marict pot beneficia de somaj daca am fost in concediu pentru cresterea copilului de la data incetarii concediului dat fiind ca angajatorul nu mai doreste sa ma ... (vezi toată discuția)