avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Antecontract de vanzare- cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Antecontract de vanzare- cumparare

in uma cu citiva ani am cumparat o casa dar nu am intocmit decit antecontract de vinzare cumparare.Acum doresc sa vind aceasta casa.as dori sa stiu daca vechiul propietar cu care am intocmit antecontractul vinzare-cumparare fara clauza,poate sa faca direct contactul de vinzare cumparatorului in absenta mea eu fiind plecat din tara multumesc
Cel mai recent răspuns: stefanandrei63 , utilizator 09:11, 11 Septembrie 2012
:-/stefanandrei63 a scris:

MULTUMESC ptr raspuns
Eu am inputernicit pe x prin procura speciala legaizata de ambasada ptr vinzarea casei ,se poate face demersurile mentionatede dvoastra mai sus cu aceasta procura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate rezilia un antecontract pe motiv de neplata a impozitului pe cladire de catre promitentul-cumparator? mihacireasa mihacireasa Se incheie un antecontract de vanzare-cumparare prin notariat; totodata, promitentul-cumparator se si muta in apartament, lucru mentionat in antecontract ... (vezi toată discuția)
Predare antecontract Simlariss Simlariss Buna ziua, as vrea sa fac predare de antecontract de vanzare-cumparare unui prieten si as vrea sa stiu daca este suficient numai un act aditional in care sa ... (vezi toată discuția)
Imputernicire din strainatate pentru cesiune antecontract de vanzare cumparare I Gabriel C I Gabriel C Buna ziua! As dori sa ma ajutati intr-o speta mai complicata oarecum.... Acum 1 an am intocmit cu o S.C. un antecontract de vanzare cumparare pentru un ... (vezi toată discuția)