Buna ziua.Am cumparat un teren,extravilan , in suprafata de 9800 mp la licitatie publica,cu actul de adjudecare am fost la opci si am facut intabularea.Am primit si cf pe care la-m inregistrat la primarie.Primaria refuza sa-mi spuna cine foloseste terenul si cine a depus pentru suventie la apia.As dori sa stiu unde pot face plangere impotriva primariei sau a unui functionar anume?Multumesc.
să chemați Primăria prin reprezentant LEGAL (atenție ! primăria NU are personalitate juridică, de aceea trebuie chemată prin reprezentant legal-altfel pierdeți procesul) în judecată pt. NESOLUȚIONAREA Petiției dvs. datată . . .către primăria . . . sub nr. . . . la Tribunalul local, în baza Legii Contemciosului Administrativ Nr. 554/12 dec.2004.Invocați : Constituția României ; Convenția Europeană a Drepturilor Omului; OG 27/2002 și Legea 233/2002.Formulați 3 exemplare a Cererii chemare în judecată+copii Petiție+alte înscrisuri : Confirmare de primire cu semnătura primăriei etc etc Înregistrați TOATE cele 3 exemplare, depuneți 2.Solicitați instanței să oblige primăria să vă soluționeze INTEGRAL Petiția dvs. datată . . . + cheltuieli de judecată etc
DA, e bine! Păstrați TOATE documentele/înscrisurile într-un dosar, la tribunal dați doar în copie xerox cu semnătura dvs. pe fiecare înscris : ”pentru conformitate” și semnați-le.Atenție la plata taxei de timbru+timbru judiciar când primiți prima Citație, altfel v-o respinge ca netimbrată.Taxa e infimă, idem timbrul judiciar.O zi bună vă doresc !
Contractul de arenda
bkk
Buna ziua,detin cateva suprafete de teren in arenda,si de anul trecut sunt in litigiu cu unul dintre arendatori,acesta m a actionat in instanta sub mentiunea ... (vezi toată discuția)
Sesizare apia
malina221
buna ziua vreau sa ma lamuriti cu un aspect.vreau sa fac o sesizare catre apia centrala cum ca in jud ialomita sunt inregistrate un nr mare de persoane care ... (vezi toată discuția)