avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... teren la licitatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

teren la licitatie

Buna ziua.Am cumparat un teren,extravilan , in suprafata de 9800 mp la licitatie publica,cu actul de adjudecare am fost la opci si am facut intabularea.Am primit si cf pe care la-m inregistrat la primarie.Primaria refuza sa-mi spuna cine foloseste terenul si cine a depus pentru suventie la apia.As dori sa stiu unde pot face plangere impotriva primariei sau a unui functionar anume?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: covaci112233 , utilizator 14:00, 25 Noiembrie 2012
Imi trimiteti un model de plangere.Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie? cristina1712ct cristina1712ct Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o problema. Am un teren agricol pe care vreau sa il folosesc pentru a accesa fonduri nerambursabile, dar cineva si-a pus o ... (vezi toată discuția)
Contractul de arenda bkk bkk Buna ziua,detin cateva suprafete de teren in arenda,si de anul trecut sunt in litigiu cu unul dintre arendatori,acesta m a actionat in instanta sub mentiunea ... (vezi toată discuția)
Sesizare apia malina221 malina221 buna ziua vreau sa ma lamuriti cu un aspect.vreau sa fac o sesizare catre apia centrala cum ca in jud ialomita sunt inregistrate un nr mare de persoane care ... (vezi toată discuția)