In cazul de fata relatat cu dosarul penal care este in cercetare penala, avocatul poate sa ceara instantei la prelungirea mandatului de arestare art. 320 din C.P.P? Ca inculpata a zis tot adevarul in declaratii. Are vreo sansa sa-i se dea drumul? Va multumesc.
Poate ne spuneţi şi despre ce infracţiune este vorba, fiindcă doar astfel am putea să vă oferim un răspuns cu privire la un anumit mod de comitere a faptei care ar prezenta un pericol social sporit.
Da, fapta comisa ar ajuta.
Nu inteleg de ce nu discutati cu avocatul aceste aspecte.
Mai auziti si ce sustine in instanta cand face apararea verbal.
In general modul de comitere a faptei.constituie un criteriu deosebit de important..Mai conteaza si prejudiciul creat.
Cu cat infractorul este mai inteligent poate fi mai periculos daca.coordoneaza un grup infractional.
Si violenta la fel insa nu e vorba in cazul dvs.
Este vorba de Evaziune Fiscala ( ea a fost pusa sa semneze niste facturi si chitante in alb, si cei de la ANAF i-au calculat prejudiciul dupa acele facturi. Adica de 1milion si ceva in bani noi. Societatea care a depus acele facturi la ANAF a vrut sa-si plateasca datoriile catre stat prin rambursarea de T.V.) Am vorbit si cu avocatul care il are angajat si cu alt avocat, dar vreau sa vad mai multe pareri ce se poate face. Si persoana care a coordonat toata treaba ma corup si pe mine sa preiau o socetate ( toate actele care mi-lea adus sa ma conving ca firma nu este cu datorii si ca nu are probleme erau de la ANAF si surpriza cea mare in luna augus m-am trezit cu citatie ca am de platit 56.897 de lei plus impozit la o masina care in procesul verbat de predare primire nu se specifica acest lucru. Tot in luna augus dupa ce am primit citatia am fost la politie si am depus o plangere. Si astazi am primit de la I.P.J. scrisoare ca plangere a fost inaintata catre Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate.) Si din toate pararile care le aflu imi fac o idee cam ce se poate face. De asta va rog daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi care cat de cat sa ma ajute. Va multumesc.
Referitor la starea de arest se poate spune ca este prejudiciul mare insa ar fi putut fi cercetata si judecata in stare de libertate.
Va spun de principiu acest lucru deoarece si eu am cazuri asemanatoare si clientii sunt liberi.
In cazul dvs. lupta mare se dadea pana sa fie arestata deoarece ulterior situatia devine foarte complicata...dupa cum ati observat si singur.
Parerea mea este ca nimeni nu va crede ca a semnat in alb chiar asa...pur si simplu...si parerea este confirmata deoarece este arestata si ceva dovezi trebuie sa existe.Desi lucrurile pot parea simple nu sunt deloc asa.
Poate ca ar trebui facuta o aparare mult mai complexa decat s-a facut pana acum.
Marea problema cu avocatii este ca nu prea au timp si cazul dvs. poate manca foarte mult timp ceea ce ar insemna ca v-ar costa foarte mult ca un avocat sa aloce foarte mult timp.
Adica in loc sa ia cazul dvs. un avocat poate lua alte 10 cazuri mai fara bataie de cap asa cum ar fi in cazul dvs. si sa scoata aceeasi bani.
Dar nu poate sa ceara testul cu scrisul? Finca firma care a da facturile in declaratie a zis ca facturile au fost complectate de fata cu ei care e alta minciuna. Nu o ajuta cu nimica? Sau treaba asta se cere numai in cursul judecatii?
Sfat art. 320
bionescu2012
As dori un sfat daca se poate. Fratele meu se afla in urmarire penala (in arest preventiv de 5 luni) in faza finala (spre rechizitoriu) si avocatul spune ca ar ... (vezi toată discuția)