avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratie venit automate bauturi reci si snackuri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratie venit automate bauturi reci si snackuri

Buna ziua. Cum se declara venitul la automatele de bauturi reci si snackuri? Sunt II cod Caen 4799. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: alexandruchivu , utilizator 10:25, 6 Septembrie 2012
:offtopic: Interventie moderator:

@alexandruchivu in forumul Avocatnet este interzisa deschiderea de catre acelasi utilizator a mai multor conturi.
Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona", aceasta practica nefiind acceptata in nicio comunitate online si conducand la stergerea tuturor clonelor. Daca ai uitat parola, exista o functie pentru recuperarea ei pe care esti rugat sa o folosesti sau, în cel mai rau caz, poti apela la un administrator care te va ajuta.

Va rog sa cititi Regulamentul forumului.
www.avocatnet.ro/content/tag...

Multumesc.
Gabriela Ionescu
Va multumesc mult pentru raspuns. Am facut al doilea cont deoarece primul nu il mai pot accesa. L-am creat de pe telefon si mi-a permis sa postez fara sa activez contul. Dupa care imi zice ca nici adresa de mail nu exista nici contul. Pentru asta mi l-am deschis pe cel de-al doilea. Va multumesc inca odata pentru explicatia concisa si clara pe care mi-ati acordat-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte contabile pfa sorinnell sorinnell buna, mi-am deschis si eu un magazin mixt pe PFA neplatitor de TVA. Ati putea sa ma luminati si pe mine un pic? Am intrebat ce acte de evidenta contabila ... (vezi toată discuția)
Repartizare dividende herculeroco herculeroco Buna ziua, am si eu doua intrebari. Am o societate comerciala si am avut ceva profit pe 2008, dar in 2007 am avut pierderi. Trebuie sa acoperim intai ... (vezi toată discuția)
Determinare venit impozabil intreprindere individuala cristina_71 cristina_71 Buna seara , pentru determinarea venitului impozabil la o intreprindere individuala se ia in considerare la venituri baza fara TVA si la cheltuieli baza ... (vezi toată discuția)