avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de crestere pentru cel de-al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de crestere pentru cel de-al doilea copil

Buna ziua!
Sunt mamica unei fetite care urmeaza sa implineasca intr-o saptamana 2 ani, sunt pe indemnizatie de crestere a copilului si sunt insarcinata cu al doilea copil care urmeaza sa se nasca in maxim 2 saptamani.
In cazul in care bebe se naste cu cateva zile dupa implinirea varstei de 2 ani a fetitei sau chiar de ziua ei, cum trebuie procedat? Cum se primeste a doua indemnizatie?
Multumesc frumos si astept raspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: anca_h , utilizator 14:18, 12 Septembrie 2012
Multumesc frumos inca o data. O zi placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere a copilului laura333 laura333 am un baietel care pe 19 oct implineste 2 ani, tb sa nasc un alt baietel in jurul aceleiasi date, intrebarea mea ar fi: daca nasc pe 19 oct, intru direct in ... (vezi toată discuția)
Modul de calcul al indemnizatiei pentru cresterea celui de al doilea copil adinalaura adinalaura Buna, ne puteti ajuta in legatura cu modul de calcul al indemnizatiei pentru crestere copil in urmatorul caz: avem un copil nascut in septembrie 2010,iar ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privind intrarea din cic1 in prenatal si cic2 giugiuc giugiuc Buna ziua,numele meu este Mariana si as avea si eu nevoie de cate va lamuriri....momentan sunt in CIC1 pana pe 5.08.2012 si sunt insarcinata cu al doilea bebe ... (vezi toată discuția)