avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot fi tras la raspundere?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot fi tras la raspundere?

Buna ziua, in anul 2007 luna decembrie am achizitionat de la un magazin niste mobila in rate. Totul a fost in valoare de 16 milioane 500 de mii lei vechi. Am achitat pe loc 5 milioane si a ramas ca restu sa ii dau in 2-3 luni. Eu am avut niste probleme financiare si nu am putut achita nici pana acum suma, si fiindu-mi oarecum rusine m-am c-am ascuns de patronul respectiv. In vara lui 2008 a venit de 2 ori politia la usa cu invitatii la politie dar nu le-am dat drumul. Astazi insa imi bate cineva la usa, deschid...politia.., imi inmaneaza invitatia si ma pofteste maine dimineata la ora 8:30 la sediul politiei. Acum nu stiu ce sa fac, fiinca m-am interesat si ar cam fi abuz de incredere. Nu stiu cum sa fac cum sa procedez, fiinca nici acum nu o duc prea bine cu bani. Precizez cand am luat mobila nu am semnat nimic, nici macar o hartie cat de mica. Ideea e ca vreau sa ii dau bani inapoi dar nu pot pe toti odata si pana acum mi-a fost rusine sa dau ochii cu patronul. Poate cineva sa ma invete ce sa fac? Trebuie sa ma prezint obligatoriu la politie? As putea fi acuzat?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 15:12, 23 Ianuarie 2009
Nu prea vad abuz de incredere aici.
Este mai mult o incercare a patronului de a-si recupera banii in urma "prostiei" pe care a facut-o.
Doamna avocat Gabriela A.are dreptate.Asa cum dealtfel am aratat,este greu ca reclamantul sa poata sustine o asemenea acuzatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru inselaciune MikaelBeniamin MikaelBeniamin Buna ziua. Am si eu o problema si cer un ajutor/sfat de la voi. Acum 3 luni de zile am incetat activitatea la un bar din orasul meu. Eu am fost angajat la o ... (vezi toată discuția)
Probleme la fostul loc de munca(dosar penal... acuzat pe nedrept) ContSters207159 ContSters207159 Buna ziua, am lucrat fara carte de munca la o firma de distribuire alimente Marfa luata din fabrica de productie era luata de mine cu aviz de insotire a ... (vezi toată discuția)
Procedura civila sau abuz de incredere (cp)? blueelf08 blueelf08 Buna ziua. Am locuit, timp de 6 luni, in concubinaj cu tatal copilului meu. Am cumparat impreuna o mobila de living achitata in 2 transe - [b]20.11.2012[/b] ... (vezi toată discuția)