avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Supravegherea video nu constituie proba in instanta???
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Supravegherea video nu constituie proba in instanta???

Asta mi-a fost transmis azi de un domn agent de la politie...ca proba video de la statia petroV nu constituie proba...ci ca el va face un referat pe baza vizionarii ...pentru ca ..nu poate lua inregistrarea de la statia peco...ca e in format ddf....
si ca ar fi bine...daca citez" mai vreau sa traiesc in orasul acesta sa-mi retrag plangerea"...ca oricum nu voi avea inregistrarea in instanta... Ce pot face eu?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cedomir , utilizator 18:01, 11 Iulie 2018
Supravegherea video a casei poate poate fi proba in justitie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

parchetul competent misu11 misu11 Bună! Care este parchetul competent la care trebuie depusă o plangere penală împotriva unui organ de cercetare penală (comisar ,subcomisar de poliție si ... (vezi toată discuția)
Plangere la ordonanta de clasare violeta2201 violeta2201 Buna ziua! Intr-un dosar penal de agresiune/amenintare, am primit ordonanta de clasare de la procuror. Unde se depune plangerea? La procuror sau la organul ... (vezi toată discuția)
Obligatiile procurorului curea curea Ce se intimpla cînd un procuror este informat in plingerea penala ca exista dovezi vidio pentru cazul in curs !!! Procurorul nu ia nici o măsura in privinta ... (vezi toată discuția)