avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme societate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme societate

Buna ziua

Societatea la care sunt angajata se afla intr-o situatie financiara destul de critica. Nu sunt comenzi si nu se poate asigura 75 % din salariu pentru a se beneficia de somaj tehnic
In acest caz este legal, sa se acorde concediu fara salariu angajatilor sau exista o alta metoda de a sta acasa pana cand situatia se va imbunatati ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:58, 11 Septembrie 2012
Garantie nu exista, decat daca este un angajator de buna-credinta si doreste sa-i reangajeze ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista asigurarea posibilitatii reangajarii dupa o perioada de timp stabilita de comun acord? cornacelcatalin cornacelcatalin stiti ceva in legatura cu posibilitatea de reangajare in cadrul aceleasi unitati, pe acelasi post? Eu vreau sa stiu in ce masura as putea sa cer asta ... (vezi toată discuția)
Legea somajului andreeaned andreeaned Daca un angajator este momentan in incapacitate economica si doreste sa dea in somaj mai multe persoane pentru ca nu le mai poate sustine si in decurs de un an ... (vezi toată discuția)
Drept la somaj vrinceanu mariana vrinceanu mariana Buna ziua .Ma numesc Mariana si as avea nevoie de o informatie. Eu lucrez la un ocol silvic din anul 2004 pe functia de muncitor direct productiv. In aceasta ... (vezi toată discuția)