avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... abuz de incredere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

abuz de incredere

As avea nevoie de ajutor,si nu stiu la cine pot apela... Am fost intr-o relatie de 7 luni cu un baiat, caruia i-am oferit drept imprumut pt o saptamana suma de 3500 lei. am fost mintita din lun februarie pana in ziua de azi ca suma imi va fi restituita, insa nu m primit nici macar un leu. relatia s-a terminat in luna iunie, din cauza minciunilor ce priveau primirea banilor, si as avea nevoie de niste sfaturi... Mai pot vedea vreodata banii sau este cazul sa-mi iau gandul de la ei? Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: mariusbt1 , utilizator 17:55, 16 Februarie 2013
Nu rezolvati nimic cu plangerea la politie,incercati sa intocmiti macar un inscris sub semnatura privata.
Da,incheierea unui act scris ar dovedi buna lor credinta.
Daca nu veti avea niciun act doar daca va recunoaste el la proces ati putea castiga.
In caz contrar nu prea aveti sanse.
Va multumesc pentru sfaturi si timpul acordat. Respectele mele. O seara buna.
nu vreau sa te dezamagesc ,dar nici cu acte incheiate la notar cu martori,tot nu-i puteti face nimic ,daca nu are ceva pe numele sau[nu poate fi executat silit].deci mare grija cand mai imprumutati bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta de mana wap54 wap54 La un imprumut de la pe persoana fizica, intre cel ce imprumuta si cel imprumutat, cate exemplare se intocmesc in cazul unei chitante de mana? \\ce articol, ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani? u-niq u-niq Buna ziua, Am imprumutat o persoana pe care o credeam serioasa cu o suma maricica de bani, si acum nu ii mai returneaza, ce pot face? Mentonez ca nu ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma imprumutata lucasS lucasS Va salut!am o problema legata de remiterea unei sume de bani unui fost \"prieten\".I-am dat suma de 4600 de euro in jurul datei de 28.03.2013 pentru a-si ... (vezi toată discuția)