avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna ziua,
am o intrebare: daca sotii nu sunt divortati legal exista o procedura de a obliga tatal copilului sa asigure copilului o suma de intretinere lunara?
Precizez ca am parasit domiciliul conjugal impreuna cu copilul care este in varsta de 14 ani , de un an de zile . Tatal copilului munceste momentan in strainatate si primeste lunar diurna si salariu in cont bancar,stiu ca are semnat si un contract in tara cu un salariu . As dori sa stiu ce procent i se cuvine copilului.daca i se cuvine ,deoarece nu a fost inaintat divortul .
Am parasit domiciliul din cauza violentei sotului .
As mai dori sa stiu daca am vreo sansa sa primesc o parte din casa .Casa fiind pe numele amandorura, deoarece am parasit domiciliul .
Multumesc anticipat .
Ultima modificare: Vineri, 14 Septembrie 2012
dahp, utilizator
promovati actiune pentru plata pensie de intretinere. se iu in calcul doar veniturile constante promovati divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot modifica cuantum pensie alimentara stabilita la notar? daca da, se ia si retroactiv?bună ziua. sunt divorțată de 10 ani, la notar, avem un copil ... CTBx CTBx Bună ziua. Sunt divorțată de 10 ani, la notar, avem un copil și casa impreuna. De comun acord am stabilit ca domiciliul copilului va fi la mama, adică la ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters166528 ContSters166528 Locuiesc in chirie cu fica mea de 5 ani,sunt in divort,sotul a parasit domiciliul acum 2 luni.Ce obligatii are el fata de noi pana la divort?In prezent el zice ... (vezi toată discuția)
Modificare pensie alimentara din procent in suma fixa. silver1101 silver1101 Odata cu divortul, care a avut loc in 2007, instanta a stabilit, pentru copilul meu, o pensie alimentara, in cota procentuala de 25% din venitul net al ... (vezi toată discuția)