avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2012

Buna ziua tuturor! Ati citit ordinea de zi a CSM-ului din data de 18 septembrie? Eu nu am vazut nimic despre examenul preconizat in toamna asta! Daca l-ar anunta pe 25 septembrie oare nu ar fi cam tarziu pentru noiembrie? S:(tie cineva vre-o mica barfa?:(
Cel mai recent răspuns: bobocell , utilizator 15:34, 1 Noiembrie 2012
speram sa se concretizeze cu un concurs in primavara pe care sa-l si promovam :P
Pai din nota aia de fundamentare (prost scanata) se intelege ca ar fi 50 de locuri pt cei cu vechime si examenul ar fi in septembrie..sau am inteles eu gresit?? Pe de alta parte ma gandesc ca e posibil ca nota sa fie facuta fara sa tina cont de posturile care s-ar vacanta prin promovare..
Buna ziua!Am si eu o nelamurire in ceea ce priveste calculul celor 5 ani prev. de art. 33. Sunt de profesie avocat, decizia de primire in profesie este din data de 13.12.2007, iar cea de inscriere in tabloul avocatilor din data de 01.01.2008.De la ce data se calculeaza?
Va multumesc mult !
anca_b_84 a scris:

Buna ziua!Am si eu o nelamurire in ceea ce priveste calculul celor 5 ani prev. de art. 33. Sunt de profesie avocat, decizia de primire in profesie este din data de 13.12.2007, iar cea de inscriere in tabloul avocatilor din data de 01.01.2008.De la ce data se calculeaza?
Va multumesc mult !

sincer nu stiu..dar in conditiile actuale oricare din cele doua date le poti lua in calcul pt ca anul acesta nu cred sa se mai organizeze, nu mai au cand...

referitor la nota aceea de fundamentare...din datele date de ei ar rezulta asa
- pe pagina 2 spune ca se vor ocupa 324 posturi...

- pe pagina 4 la- impact financiar 2013 - 150 judecători – 8.798 mii lei (încadrarea a 100 judecători în luna iunie 2013 din promoţia INM, are impact bugetar pe 6 luni, la un nivel de cheltuieli de personal estimat lunar, pe persoană, de aproximativ 11.730 lei, respectiv 100 judecători * 6 luni * 11.730 lei/judecător = 7.038.000 lei, iar încadrarea a 50 de judecători în luna septembrie 2013, prin concurs , are impact bugetar pe 3 luni, la un nivel de cheltuieli de personal estimat lunar, pe persoană, de aproximativ 11.730 lei, respectiv 50 judecători * 3 luni * 11.730 lei/judecător = 1.760.000 lei

........ei si acum noi ce sa mai credem???? probabil ultima varianta se pliaza pe stilul ultimilor ani...
Ultima modificare: Miercuri, 17 Octombrie 2012
c_m, utilizator
eu înţeleg ca ar fi vorba doar de 50 de posturi pentru concurs în septembrie 2013 şi că acestea ar fi doar pentru judecători şi că reprezintă necesarul pentru intrarea în vigoare a codului de procedură civilă.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)