avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2012

Buna ziua tuturor! Ati citit ordinea de zi a CSM-ului din data de 18 septembrie? Eu nu am vazut nimic despre examenul preconizat in toamna asta! Daca l-ar anunta pe 25 septembrie oare nu ar fi cam tarziu pentru noiembrie? S:(tie cineva vre-o mica barfa?:(
Cel mai recent răspuns: bobocell , utilizator 15:34, 1 Noiembrie 2012
bobocell a scris:

Cititi partea finala a articolului.[ link extern ]

ok...au nevoie de oameni, asta o stim de mult. Intrebarea e ce fac ei in acest sens? pana acum au actionat numai pe dos...in 2011 au organizat nmai un concurs si ala pe 40 locuri, anul acesta desi exista 2 hotarari ale CSM care stabilesc organizarea unui concurs in oct-noiembrie acum nu mai e posibil...dar ei au nevoie de oameni.. :stunned:
Eu nu reusesc sa ma urnesc ...am nevoie de certitudini...
c_m a scris:

bobocell a scris:

Cititi partea finala a articolului.[ link extern ]

ok...au nevoie de oameni, asta o stim de mult. Intrebarea e ce fac ei in acest sens? pana acum au actionat numai pe dos...in 2011 au organizat nmai un concurs si ala pe 40 locuri, anul acesta desi exista 2 hotarari ale CSM care stabilesc organizarea unui concurs in oct-noiembrie acum nu mai e posibil...dar ei au nevoie de oameni.. :stunned:
Eu nu reusesc sa ma urnesc ...am nevoie de certitudini...

Subliniam intentia. In rest, numai gargara.
deci anul acesta epopeea s-a incheiat ... o ultima confirmare daca mai era nevoie

Sa intelegem ca nu va mai fi examen anul acesta?
Cand este urmatoarea sedinta?
Va multumesc pentru amabilitate.
O seara placuta!
Av. Ion M.
Comentariu prin ION MINODORA — 09/10/2012 @ 5:07 PM | Răspunde

Nu, anul asta nu va mai fi concurs. Urmatoarea sedinta a Plenului CSM va fi peste doua saptamani.

Comentariu prin Cristi — 10/10/2012

...bun acum macar sa aflam calendarul pe anul viitor...
deci.... ne-au linistit pentru anul acesta, oricum nu erau prea multe sperante.
Mariana_em cum stai cu invatatul sau mai bine zis ce strategie vrei sa adopti in continuare, poate mai discutam cate o speta sau cate o nelamurire (valabil pentru toti forumistii) ma gandesc ca nu ar fi bine sa luam pauza. Cine si-a procurat fisele lui Udroiu? Merita ?
Astept sa fim din nou activi.
Va urez tuturor toate cele bune!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)