avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2012

Buna ziua tuturor! Ati citit ordinea de zi a CSM-ului din data de 18 septembrie? Eu nu am vazut nimic despre examenul preconizat in toamna asta! Daca l-ar anunta pe 25 septembrie oare nu ar fi cam tarziu pentru noiembrie? S:(tie cineva vre-o mica barfa?:(
Cel mai recent răspuns: bobocell , utilizator 15:34, 1 Noiembrie 2012
eh, asta e frumusetea practicii...da' ce ne facem ca la teorie suntem scosi drept tampiti... eu am scos o nota la examen de ... repetenti...
si, cu toate astea, vad ca in practica, pun cam aceleasi concluzii cu procurorii... gata! m-am dus cu pestii pe campie, si nimic nu mai e de inteles!
si, apropo', sa stii ca 332 prevede niste cazuri clare cand se poate trimite inapoi la parchet...
thomas28 a scris:

eh, asta e frumusetea practicii...da' ce ne facem ca la teorie suntem scosi drept tampiti... eu am scos o nota la examen de ... repetenti...
si, cu toate astea, vad ca in practica, pun cam aceleasi concluzii cu procurorii... gata! m-am dus cu pestii pe campie, si nimic nu mai e de inteles!
si, apropo', sa stii ca 332 prevede niste cazuri clare cand se poate trimite inapoi la parchet...

ihi
cand s-au incalcat disp ref la competenta mat sau dupa calit pers., sesizarea instt, prezenta inv/inc si asistarea acestuia de catre aparator
scuze
am recitit minunea dupa cafea..
trebuie sa reformulez, ca am scris o maaare prostie...la altceva ma gandeam, dar conteaza doar ce pui pe hartie...
in fine, am comis-o...

faptul ca aparatorul nu a fost prezent la audierea martorului nu e caz de nulit. absoluta, asa ca zic si eu ca nu se incadreaza la 332
raman la parerea cf careia e musai ca aparatorul sa aiba posibilitatea sa-i puna intrebari martorului in faza de judecata
alta treaba....e asa...
cum merge invatatul si cu ce va distrati?
penal general:(
sinteze...ghici-mici ale cui?
din cand in cand, ca sa ma enervez, bag nasul in penalul special..
procedura am imprumutat-o unei prietene...nu de alta, dar crescusera prea mult sansele sa dau cu ea pe geam

intrebare: ai citit legea asta noua privind medierea? au modif cumva si proc civ? mi se pare un pic dubios...introduce o procedura prealabila, dar sanctiuni pt nerespectare..

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)