avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2012

Buna ziua tuturor! Ati citit ordinea de zi a CSM-ului din data de 18 septembrie? Eu nu am vazut nimic despre examenul preconizat in toamna asta! Daca l-ar anunta pe 25 septembrie oare nu ar fi cam tarziu pentru noiembrie? S:(tie cineva vre-o mica barfa?:(
Cel mai recent răspuns: bobocell , utilizator 15:34, 1 Noiembrie 2012
Ce parere aveti de ultimele noutati?

"64.Buna ziua. Va deranjez si eu cu o intrebare, care a fost de altfel adresata si anterior. Exista macar o sansa sa se mai organizeze anul acesta concurs de admitere in magistratura cu vechime 5 ani in profesie juridica? Aveti vreo noutate? Succes in activitate si multumesc anticipat pentru raspuns.

Comentariu prin Georgiana — 03/10/2012 @ 5:31 PM | Răspunde

Avem sedinta pe 8 oct.

Comentariu prin Cristi — 03/10/2012 @ 6:31 PM | Răspunde"

[ link extern ]
pct. 64
eu nu mai cred nimik....psihicul meu nu mai rezista la sus - jos ca hopa mitica...ce e sigur e ca daca se decide organizarea acum a unui concurs pe mine ma ia din oala...de la concursul din august nu am mai pus mana pe carte...
pe 8 o sa fie sedinta csm pt ca aia de pe 1 s-a amanat
din csm au plecat 3, 4 membri...nu-mi amintesc exact
trebuie ca parlamentul sa valideze "rezervele"...pana atunci n-au cvorum pt plen..
deci pe 8, admitand ca au cvorum, vor discuta ordinea de zi nesolutionata pe 1
pe ordinea de zi din 8 nu e nimik...asadar...asteptam calendarul pe anul viitor, macar pe ala de l-ar afisa mai repede sa stim o treaba...
Cititi partea finala a articolului.[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)