adriantot a scris:
Presupun ca aveti restante catre asociatie pentru ca altfel nu vad de ce sa vi se instituie privilegiu imobiliar, sa fiti actionati in judecata...
Pe langa debitele solicitate de asociatie, taxa de privilegiu cred ca este infima, asa ca daca acum sunteti in instanta, va judecati si puteti sa solicitati in instanta o expertiza judiciara.
Mai mult decat restante ... cheltuieli si consumuri...pe care le contest ca imputate abuziv ...presedintele asociatiei are o "problema personala cu mine"...urmarind pentru sine obtinerea unor favoruri sexuale la care am refuzat sa dau curs....fapt ce a dus la mentinerea mea in debit prin neregularizarea consumurilor, imputarea la plata a unor consumuri mai mari decat cele reale, s.a.m.d. ...de aici si actiunea in instanta...
Cunoscand faptul ca sunt intr-o situatie dificila....cu firma in procedura de insolventa si o actiune de reincredintare minor... desi am achitat in termen peste 50% din restante in baza unui PV de concilie si am cerut un nou termen pe care tot el l-a aprobat...m-a actionat in instanta..refuza sa-mi raspunda la contestatii, nu imi permite accesul la documentele asociatiei,desi am calitatea de membru...si desi politia i-a pus in vedere acest lucru.
Am fost stransa de gat, amenintata cu moartea, batuta chiar de acest animal, ca om n-as putea sa-l numesc. Am plageri peste plangeri la politie si primarie...repezentantii acestor 2 institutii dorm in papucii statului de 4 luni ma plimba de la Ana la Caiafa..
Comitetul executiv e compus din oameni pe care-i sunt partasi la infractiuni, comisia de cenzori adoima. Desi adresele mele le-au fost transmise si lor in copie, nu au catadicsit niciunii sa-mi raspunda un rand macar.