avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere colectiva unic intretinator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere colectiva unic intretinator

Buna ziua,
Sunt un fost salariat BCR, concediere colectiva, intrebarea este: in conditiile in care sunt unic intretinator de familie, am revenit din concediu maternal in ianuarie 2012, pot contesta decizia de concediere?
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 08:57, 18 Septembrie 2012
Multumesc @freeelis!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere angajat marianliviuh marianliviuh Am o angajată care înainte sa intre în Concediu prenatal a stat în Concedii medicale repetate legate intre ele. În perioada când se afla în prenatal ... (vezi toată discuția)
Legal, este posibil ca dupa un an de cic sa nu mai fii primit la locul de munca? pirina pirina Potrivit legislatiei actuale privind CIC este posibil dpdv legal sa nu mai fii primit la locul de munca daca alegi varianta cu 2 ani? Multumesc! (vezi toată discuția)
Dreptul muncii AlinaManoliu AlinaManoliu Buna ziua, Sunt in concediu crestere copil, din 26 ianuarie trebuie sa ma intorc la serviciu. Societatea de unde am intrat in cic are biroul central in ... (vezi toată discuția)