avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune si mostenire?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune si mostenire?

buna ziua,bunicul meu a decedat in 1985,nu s-a facut succesiune dupa averea lui.in 1995 decedeaza tatal meu,si in 1996 bunica,iar acum vreau sa dezbat succesiunea dupa ei.bunicul a avut 5 copii din care 3 au renuntat la notar la mostenire.familia mea poate dezbate succesiunea si apoi sa apara in cf bunicului cu cota parte?va intreb caci se vor implinii peste 3 ani,30 de ani de la decesul bunicului si nu s-a facut nimic in privinta asta.va multumesc
Cel mai recent răspuns: nicole852107 , utilizator 19:52, 18 Septembrie 2012
sunt bunuri proprii mostenite,pe actul de avere scrie....cota de 8/32 mostenire...au sau nu drepturi ceilalti dupa bunica?:-/,iar cei care au renuntat au dat declaratii....conform art 700 cod civil sunt straini de succesiune prin renuntare
Ultima modificare: Marți, 18 Septembrie 2012
nicole852107, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la un bun renuntat,succesiune nicole852107 nicole852107 Buna seara,am mai pus o intrebare de genul acesta,dar raspunsurile au fost diferite,asa caci sunt in ceata :(.problema sta asa...sora mea a facut act de ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii dragosandronic dragosandronic Buna ziua, In anul 1993 bunicul meu a decedat, ramanand ca mostenitori ai sai bunica mea, si cei doi fii ai lor, tatal meu si fratele lui. La dezbaterea ... (vezi toată discuția)
Succesiune bunica gina taban gina taban Buna ziua,bunica a avut 2 copii,ea a decedat,unul din fii a decedat si acesta din urma are 3 copii.Fiul decedat a avut o garsoniera la care 2 din copii au ... (vezi toată discuția)