va rog sa ma ajutati intr-o problema...vreau sa introduc actiunea de divort , dar ce pot sa fac daca sotul meu nu vrea sa paraseasca domiciliul conjugal ?...si as mai vrea sa stiu cum se face partajul , ca bunuri comune avem un apartament care e ipotecat (avem si un credit de 30.000 de euro), o masina si diverse bunuri electrocasnice. Din casnicie au rezultat si 2 copii cu varste de 13 si respectiv 10 ani. Va rog sa-mi dati cateva idei...
va multumesc pt. sfaturi...m-am gandit ca nu e lucru usor si credeti-ma, decizia a fost destul de greu de luat...ma voi consulta cu un avocat...va multumesc mult inca o data...
Dv. puteti plati restul de credit asa, pe loc? cA O RECREDITARE MA INDOIESC...
Sau in ce baza sperati sa obtineti casa, ca nu inteleg... POate ar trebui incercata o pensie de intretinere in natura, cine stie...
Veniturile lui cum sa nu le dovedeasca? Nu stia nimeni ca el lua acei bani din firma aia, nu aveti prieteni de familie, nasi, rude mai indepartate care sa stie ca si el sustinea casa intr-o anumita proportie?
Sansele sunt mici sa nu le dovedeasca, nu m-as baza pe asta. Chiar cu documente contabile si prezumtii...
E cam mare problema cu somajul, aveti sanse sa nu primiti copiii daca va dura procesul mai mult decat somajul, din ce ii intretineti? Cam asa va pune instanta problema.
Caci parintii amandoi trebuie sa aduca dovezi de venituri...
Debitul se imparte, cum spunea cineva, dar ma intreb care sunt sansele ca banca sa fie introdusa in dosar, caci altfel are sanse mai mari cel cu debitul sa primeasca bunul... Depinde si de sustineri, dorinte si avocat, evident...
Cat despre ordonanta, ea se da numai daca se vatama un drept, bla-bla. Si nu am vazut cazul aici, doamna nu a spus nimic de violente.
De baut, nu conteaza daca sta cuminte si nu deranjeaza.
Divort cu minor
karali
Doresc sa divortez , avem un baietel de 3 ani si 7 luni si suntem casatoriti de 3 ani si 6 luni. Deoarece noua luni am fost in somaj dupa cei doi ani de ... (vezi toată discuția)