am primit acasa un PV cu amenda de la un radar fix precum am condus in localitatea respectiva cu 75 km/h pe un drum unde era limita de 50 km/h.data era 8.07.2008 eu in momentul acela nu era proprietarul masini eu intrand in posesia masini si actelor in data de 17.07.2008 conform contractului de vanzare cumparare incheiat intre mine si propietar la un birou specializat de facut acte vanzare cumparare.am facut plangere la politie si am trimis copie dupa contractul de vanzare cumparare.judecatoria mia respins plangerea. ce pot sa mai fac acum?.........recurs si unde trebuie sa trimit dosarul iar la politie sau direct la judecatorie? pot sa am castig de cauza in acesta plangere..../?
Am o problema si eu ce tine de depasirea vitezei.Poate ma puteti ajuta in rezolvarea acesteia.Am primi astazi de la politie o comunicare prin care mi se aduce la cunostinta ca pe data de 01.09.2008 autoturismul a fost detectat cu viteza de 104 km/h intrun sector unde vit.max .era de 50 km/h.
Sant somat sa comunic numele si datele persoanei care a condus atunci,dar dupa 5 luni nu mai stiu cine a condus. Ce se intampla daca nu comunic datele solicitate?
Se va intocmi proces-verbal de constatare a contraventiei pe numele dvs. Dar nu cumva este depasit termenul legal de la data cand acest proces-verbal trebuia incheiat si comunicat?
Am gasit ieri in posta o comunicare de la politie ca am masina mea a fost surprinsa de o camera fixa cu 80 /h in localitate.
Plicul nu a fost trimis cu recomandata si implicit nu a semnat nimeni de primire.
In plus, au trecut deja 5 luni de cand am fost surprins (26.10.2009).
Intrebarea ar fi, este politia obligata sa prezinte o semnatura cum ca instiintarea a fost receptionata de mine?
In cazul in care se va intocmi PV pentru necomunicarea datelor, poate fi atacat si anulat daca nu au dovada ca eu am receptionat instiintarea? (semnatura mea).