avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de suspendare a cauzei si intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de suspendare a cauzei si intampinare

La primul termen in calitate de parat ceri suspendarea cauzei, deci nu mai trebuie sa depui si intampinare?
In drept ce articol poti invoca atunci cand ceri suspendarea pe motiv ca ai un angajament de plata din partea debitorului-litigiu rezolvat pe cale amiabila-si ceri suspendarea pana la data la care s-au inteles partile ca debitorul va achita debitul.
Cel mai recent răspuns: Ramona24 , utilizator 20:27, 1 Octombrie 2012
va multumesc! daca am depus prima data cererea de suspendare si sunt inca in termen cu depunerea intampinarii este ok? ma refer aici daca are importanta ordinea introducerii lor.multumesc.
Ultima modificare: Luni, 1 Octombrie 2012
Ramona24, utilizator
Daca nu s-a ajuns la prima zi de infatisare sunteti in termen insa cred ca ati depasit acest moment procesual.

Chiar daca nu ati depus intampinare nu este o mare problema daca nu aveati de invocat anumite exceptii...care nu se mai pot invoca la termenul la care v-ati afla ulterior deoarece va puteti face aparari in fapt si in drept chiar si prin concluzii scrise.
Multumesc domnule avocat, multumesc tuturor,
Nu nu am de invocat excetii, iar prin intampinare intelegeam sa- mi formulz apararile...cand defat solutionarea cauzei in doasar atarna de solutionarea unei ale cauze din alt dosar, in speta:institutia impotriva curtii de conturi- si- institutia impotriva parataului avand acelasi obiect-recuperare debit, in concluzie sper ca nu am gresit nedepunand intampinare, ci doar suspendare a cauzei??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecarea cauzei in lipsa partilor, intampinare trimisa prin fax dumibog dumibog 1) in cazul in care atit reclamantul dar si paratul solicita si judecarea in lipsa conform art. 242 alin 2, dar nici una din parti nu se prezinta la termen ... (vezi toată discuția)
Intampinare pe noul cod Ramona24 Ramona24 Buna ziua. Este obligatorie intampinarea pe noul cod de procedura civila in urmatoarea situatie: dosarul pentru care trebuie facuta intampinarea atarna in ... (vezi toată discuția)
Legat de intampinare ContSters134600 ContSters134600 Buna ziua Sunt in litigiu cu angajatorul pt.recalcularea salariului, eu fiind reclamantul. Am avut primul termen astazi. Pana ieri angajatorul nu depusese ... (vezi toată discuția)