avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită dosar lipsa in BEJ
Discuție deschisă în Executare silită

dosar lipsa in BEJ

Buna ziua,
Poate sa-mi explice cineva, va rog, regimul de arhivare a dosarelor de executare active in cadrul unui BEJ? Este legal ca un dosar original activ sa lipseasca din BEJ? Pentru consultarea dosarului de catre o parte procesuala este necesara cerere care ar presupune un raspuns in termen de max 5 zile?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: George-Dorian Tanasescu , Executor judecatoresc 22:17, 26 Septembrie 2012
daca nu vi se raspunde in termen de 5 zile de la inregistrarea cererii veti putea face plangere impotriva refuzului la judecatorie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O parere? dorinv dorinv Revin din nou cu o rugaminte catre voi. Avem o sentinta civila din data de 28 octombrie 2002,privitoare la plata unor chirii, investita de catre instanta cu ... (vezi toată discuția)
Dosar executare - se reia la fiecare 12 luni? ionpauce ionpauce Salut! Am o intrebare si sper ca ma puteti ajuta! Am demarat executarea silita a unui individ care mi-a cauzat daune, in urma condamnarii definitive a ... (vezi toată discuția)
Acte de executare tatiana28 tatiana28 Buna seara.Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri.Este legal ca executorul judecatoresc sa emita somatii la alta adresa desi cunoaste adresa de domiciliu a ... (vezi toată discuția)