Am o problema si nu stiu cum s-o rezolv.
Am incheiat un contract pe 2 ani cu o firma de televiziune prin satelit. Datorita faptului ca nu am vedere spre sud, mai exact spre sateliti, instalatorul mi-a spus ca-mi va functiona doar daca o pun pe bordura de pe terasa blocului. Problema este ca presedintele blocului, cel care tine cheile, nu imi perimite accesul pe terasa pe motiv ca el nu mai permite instalarea de antene sau alte cabluri pe terasa blocului. Cand i-am spsu ca mai sunt antene pe terasa, bazandu-ma pe acest fapty am facut contractul, mi-a raspuns ca nu este treaba mea.
Care ar fi demersurile legale pt a avea acces la terasa blocului, pt ca nu vreau sa platesc un abonament de 2 ani de zile fara sa-l folosesc. Pana la urma, nu este vorba de bani, ci consider ca este dreptul meu sa pot folosi terasa blocului deoarace am cota indivizibila acolo si platesc lunar cotizatia pe acest spatiu.
Presedintele asociatiei nu cred ca poate trece peste vreo hotarare a majoritatii locatarilor... adunati semnaturi sau puneti problema in discutie la prima sedinta a asociatiei...
Am facut o adresa catre asociatia de locatari si n-a vrut s-o primeasca. mi-a inchis usa in nas strigand "lasa-ma ba in pace"
L-am intrebat care este orarul asociatiei ca nu este afisat jos si mai rau s-a enervat.
Cum fac sa-i ajunga adresa? prin posta sau insotit de politistul care apartine de noi?