Buna ziua.
As vrea sa va spun pe scurt problema mea. Sunt casatorita in Romania, dar cu domiciliul acum in Italia, pentru ca sotul are rezidenta permanenta aici , iar mie mi s-a facut rezidenta doar pe un an pentru ca ulterior sa imi pot gasi un loc de munca. Intre timp,am nascut un baietel.Problema mea este ca sotul ma tot ameninta ca ma trimite in tara fara copil si ca nu o sa am dreptul sa-l am pentru ca eu nu sunt trecuta pe contractul de inchiriere, sunt doar luata in spatiu pe un an. As dori sa divortez dar sa nu-mi pierd copilul, eu in acest moment neavand un loc de munca pentru ca sunt in ingrijire copil, el avand 6 luni. De plecat nu pot pleca , pentru ca intru la parasire de domiciliu, cu baiatul nu pot iesi din tara fara aprobarea lui, asa ca nu stiu ce solutii as avea. Am tot felul de inregistrari in care el ma jigneste, ma amenninta ca imi ia copilul si ca ma da afara, ca ma ameninta ca ma loveste.
Daca cineva ar sti vreo rezolvare pentru mine , va rog , dati-mi orice informatie ar fi benefica ptr mine si copil.
Va multumesc.
Divort si cetatenie
Smilea
Buna,sunt casatorita cu un American,avem o fetita de doar 6 luni fetita am nascuto in Italia in baza militara,are cetatenie americana,intrebarea mea este,cum ... (vezi toată discuția)
Ajutor-divort
caarmencita
buna ziua.m-am casatorit in italia in anul 2000(a fost o casatorie formala!!)....vreau sa divortez si nu stiu de unde sa incep!! momentan locuiesc si muncesc ... (vezi toată discuția)