avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces ICCJ
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces ICCJ

Cum este posibil ca avocatul apararii sa nu se prezinte la un proces penal in fata ICCJ si sa sustina cauza? Nu se poate introduce nicio actiune impotriva lui in acest sens?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:22, 28 Septembrie 2012
Statutul de politist nu este compatibil cu cel de infractor,deci care e problema?
Sa primeasca un loc de munca?Unde?Sa zica multumesc ca nu i-a fost asigurat un loc de cazare pe intr-un stabiliment administrat de ANP!
Da! sa primesca un loc de munca sustinut de toate circumstantele atenuante care i se pot aduce. Si da sa primesca un loc de munca avand in vedere ca celor "cazati" li se pune la dispozitie o anumita suma din care sunt hranti si le sunt asigurate anumite servicii!
Cand ati facut prima data afirmatia am crezut ca glumiti,dar de fapt intrebarea era la modul serios.Pai cum sa-i fie asigurat un loc de munca in conditiile date?
Nu sa-i fie asigurat....Va intrebam care credeti sunt sansele sa isi gasesca un loc de munca data fiind situatia. Nu sunt chiar asa naiva.Eu cunosc totusi doar un singur caz in care o pers condamnata cu suspendare si-a gasit loc de munca, ca si muncitor necalificat.
cine v-a spus ca dupa 2 ani si 6 luni cazierul va fi curat? este total fals. confundati termenul de incercare cu .... nu stiu ce

curatarea cazierului are alte reguli.

Alte discuții în legătură

Permis numere false și neimatriculat Mariusionut1 Mariusionut1 Sa trăiți am fost oprit in trafic pe data de 17-01-2017 cu un auto cu numere false și neimatriculat in brief mare și mic scria numerele false care erau și ... (vezi toată discuția)
Daca am cazier ma pot angaja la firma de paza floryn33333 floryn33333 in anul 1998 eram navetist, merge-am cu trenul 60 km pana la locul de munca, imi expirase abonamentul de tren de doua zile si in ziua aia am zis sa merg cu ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea dupa efectuarea unei pedepse BullTerrier77 BullTerrier77 Buna ziua. Adresez aceasta intrebare la rugamintea unui vecin de bloc. Dansul a efectuat o pedeapsa cu inchisoarea in urma unui furt(nu stiu prea multe ... (vezi toată discuția)