avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... se poate intampla asta?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

se poate intampla asta?

buna ziua,am si eu o intrebare:tatal meu a fost administrator la o asociatie de proprietari pana in mai 2010 cand s-a descoperit ca avea o gaura in gestiune in urma unei expertize contabile de 150000ron ,s-a judecat a primit 1an cu suspendare si il obliga sa puna acea suma de bani.el a facut recurs la curtea de apel pt.a cere inca o expertiza , abia a inceput recursul , plus ca a facut si parchetul recurs pt.ca pedeapsa este prea mica.intrebarea mea ar fi , el in 2009 cu un an inainte de a i se lua actele asociatiei la verificare , mi-a vandut apartamentul mie si sotului meu , ei mutandu-se la tara . ni se poate anula actul de vanzare - cumparare , urmarirea penala s-a inceput in 2010, repet.astept raspuns.multumesc
Cel mai recent răspuns: lory34 , utilizator 17:09, 9 Noiembrie 2013
Numai pe calea unui proces poate solicita anularea contractului de vanzare-cumparare.
si ar putea avea castig de cauza
si ar putea avea castig de cauza


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidarea lory34 lory34 in cazul in care s-a descoperit la o asociatie de proprietari ca administratorul a delapidat asociatia cu o suma de bani , s-a judecat pe penal a primit ... (vezi toată discuția)
Poate fi atacata o hotarare irevocabila? lory34 lory34 buna ziua, noi am cumparat de la parinti apartamentul in care stam acum in mai 2009 , in 2010 am aflat ca tatal meu lucrand la o asociatie de proprietari a ... (vezi toată discuția)
Se poate intampla ceva? desfiintare contract vanzare-cumparare apartament lory34 lory34 buna ziua, tatal meu a lucrat la o asociatie de proprietari cu contract de munca , prejudiciind asociatia cu o suma destul de mare.s-a judecat pedeapsa primita ... (vezi toată discuția)