avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzatie de viol ?!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzatie de viol ?!

Sunt mama unui baiat de 20 ani acuzat acum 3 zile ca in urma cu aproape 6 luni si-ar fi violat o verisoara de 15 ani in timpul unei plimbari cu masina.El sustine ca e nevinovat si a acceptat sa sustina testul poligraf...inca nu avem rezultatul final dar politistul ne-a spus sa stam linistiti ca el crede ca o sa fie bine...
In aceste 6 luni noi ne-am mai intalnit si comportamentul fetei era absolut normal...chiar si in fata lui....nimeni din familie nu a observat vreo schimbare in comportamentul ei...
Noi nu putem comunica...dar desi noua ni s-a spus sa asteptam 2 zile pt. rezultatul testului rudele m-au sunat si mi-au spus ca ei au fost informati ca a iesit vinovat la testul cu poligraf,si asta dupa o ora de la sustinerea lui...e posibil???
Ei sustin ca au scos recent un certificat medico-legal prin care reiese ca fata
nu a mai intretinut relatii in ultimele 6 luni si ca ar fi virgina dar are o dilatare a himenului de 3-5 cm!!!!(e oare posibil?)
Sunt disperata deoarece nu am trait astfel de situatii si nu stiu la ce ne putem astepta si mai ales ce putem face







Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 19:41, 2 Octombrie 2012
Poligraful demonstreaza minciuna tot atat de bine pe cat a da cu banul demonstreaza minciuna. Orice profesor universitar de psihologie care e la curent cu cercetarea in acest domeniu poate confirma acest lucru. Poligraful e un instrument de recuzita pentru a smulge marturisiri de la naivi si atat. Nu are nici validitate, nici incredere, asta e ce afirma Academia americana de stiinte. Asa ca nu reiese de nicaieri ca tanarul a mintit. Asta poate reiesi doar daca se contrazice in declaratiile pe care le da, atunci e clar ca una din afirmatiile sale este o minciuna. Lucru care poate reiesi si din declaratiile fetei, daca ea se contrazice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act sexual cu o minora PaulB17 PaulB17 Buna,as vrea sa stiu,daca intretin acte sexuale cu o persoana de sex diferit,si eu am 18,si ea 17,si amandoi vrem,ce pot patii prin lege? (vezi toată discuția)
Cât de legale sunt relaţiile sexuale şi non-sexuale cu minori/minore? doresc lămuriri legate de art. 220 noul cod penal Virginul Virginul Am citit [b]Art. 220 Noul Cod Penal[/b] plus întrebările altora pe acest forum şi am înteles că poţi face sex LEGAL cu persoane peste 15 ani, atâta timp ... (vezi toată discuția)
Valabilitate certificat iml (medico-legal) alexandru171 alexandru171 Buna!Doresc informatii legate de un prieten care sa culcat cu o fata(14 ani fara o luna-momentul actului sexual).El a realizat ca nu este deloc bine ceea ce va ... (vezi toată discuția)