avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul concediu de odihna

buna ziua,
Cum se calculeaza indemnizatie pentru concediul de odihna? La salariu tarifar + sporuri permanente, sau la salariul realizat? Media pe ultimele 3 luni anterioare incetarii contractilui.
Cel mai recent răspuns: anne_david , utilizator 13:46, 26 Ianuarie 2009
Ca sa inteleg. Pentru un salariat al carui contract de munca a incetat, indemnizatia pentru concediu de odihna neefectuat se calculeaza la salariu tarifar (cel din cartea de munca)+ sporusi permanente (trecute in cartea de munca)? Dar in situatia in care aceasta indemnizatie este mai mica decat salariul tarifar + sporuri permanente, se acorda un salariul tarifar + sporuri permanente?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul cuantum concediu de odihna ? cristiannegru cristiannegru pe perioada concediului de odihna, care este cuantumul salariului brut ? se ia in calcul sporul de vechime + spor de conditii vatamatoare ? Un coleg mi-a spus ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu odihna anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : o salariata care a fost in concediu medical mai multe luni, brutul realizat in lunile de concediu ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna neefectuat marida marida la incetare cim a unui angajat trebuie sa ii platesc zile co neefectuat. cum se calculeaza concediul de odihna neefectuat daca în ultima luna de activitate a ... (vezi toată discuția)