avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ordonanta prezidentiala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ordonanta prezidentiala

buna ziua,continui a cere sfaturi deoarece situatia in care ma aflu creata de concubin si anume am fost nevoita sa parasesc casa concubinului cu minorul de 1 an din cauza agresiunilor fizice si verbale cauzate timp de un an si jumatate.In prezent locuiesc la parintii mei intr-o localitate la tara cu minorul,iar concubinul mi-a intentat proces pentru cererea drepturilor parintesti,mai mult ma ameninta cu faptul ca o sa ceara ordonanta prezidentiala pentru incredintare minor,argumentand ca locinta mamei sale din bucuresti este un mediu mai bun de dezvoltare al minorului dat fiind faptul ca eu l-am adus intr-un mediu nefavorabil pentru el.Va rog sa-mi spuneti ce sanse are cu aceasta ordonanta prezidentiala,procesul avand loc in 2013 luna mai?Exista motiv de ingrijorare?
Este bine sa fie pregatita ca nu se stie niciodata chiar daca are sanse mari.
Avocatul ii poate da siguranta suprema in cazul ei pentru ca nu ar avea cum sa gafeze sub nicio forma si nici smecherii nu ar putea sa faca.
Eu vad o mare problema lipsa veniturilor; ajutorul de la parinti e bine vazut in natura, insa ajutorul financiar nu inseamna ca doamna are venituri.
E un maaaaaare minus si am vazut nu numai o mama pierzand pentru ca nu s-a organizat corespunzator.

Depinde, doamna, cine s-a ocupat de copil in timpul asta de 1 an de la nasterea lui, cine v-a ajutat, cine a petrecut mai mult timp cu el, daca e alaptat... amanunte amanunte... Cred ca aveti sanse mari cu plangerea aceea penala si cu certificatul IML, insa trebuie sa va gasiti de munca pana la finalul procesului.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala adelinmadalin adelinmadalin buna tuturor.. ma numaesc constantin madalin am 25 de ani si sunt muncitor la o fabrica in urma cu 3 ani aprox am avut o relatie de concubinaj din care a ... (vezi toată discuția)
Mama abuzata de concubin in italia vera veronica vera veronica Traiesc in concubinaj cu un cetatean roman in Italia si avem si un copil minor impreuna.Vreau sa plec in Romania cu copilul fara acordul concubinului meu, ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor adelinebac adelinebac locuiesc in germania alaturi de concubinul meu,parintii acestuia si fiul meu in varsta de 1 an si 6 luni,problema este ca in urma unei sederi in romania a ... (vezi toată discuția)