avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ajutor caldura 2012-2013-Bucuresti
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ajutor caldura 2012-2013-Bucuresti

ma intereseaza care sunt demersurile pentru obtinerea de ajutoare de caldura. ce trebuie sa faca presedintele in acest sens? va multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 17:20, 7 Decembrie 2012
va multumesc mult pentru raspuns. acum insa, se nasc alte intrebari. am precizat ca parintii nu locuiesc cu noi,practic. insa teoria din buletinul mamei, spune altceva.mama are aceeasi adresa cu noi, in buletin(deci se va lua in considerare si venitul ei, banuiesc). iar actul de proprietate al apartamentului este si pe numele tatalui meu, care mai are o proprietate(acolo unde figureaza ca ar locui). luand in calcul toate aceste precizari (pe care nu m-am gandit sa le fac de la inceput) mai are rost sa ma gandesc sa completez acea cerere? da, tata mai are o proprietate, insa conteaza? pentru ca nu el va completa cererea ca solicitant, ci mama. in speranta ca am fost cat de cat coerenta, va rog sa ma lamuriti, pentru ca eu vad lucrurile destul de incurcate.. VA MULTUMESC!
Nu sunteti calificata sa primiti ajutor.
Familia are doua proprietati, nu conteaza ale cui sunt. E vorba de bunurile familiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar ajutor incalzire in sistem centralizat BDia BDia Buna ziua, ma numesc L. Diana, din Iasi, sunt parinte singur si am venituri de 175 lei/luna reprezentand pensia alimentara a copilului si 84 lei alocatia de ... (vezi toată discuția)
Ajutorul pentru incalzire elga50 elga50 Pentru cei interesati cititi acest articol si materialele atasate. Sunt lamuritoare si nu mai trebuie discutii ... (vezi toată discuția)
Ajutor caldura orsaia2006 orsaia2006 Vreau sa stiu daca restantierii la cotele de intretinere beneficiaza de ajutor de caldura??? (vezi toată discuția)