va rog sa ma ajutati cu un raspuns sunt despartita de sotul meu de doi ani nu mai locuim impreuna avem un copil minor care este cu mine am bagat actele pt divort in luna ianuarie anul acesta si am avut proces in septembrie,am bagat actele de divort impreuna ca sa se termine mai repede divortul pe cale amiabila,inainte de proces cu doua saptamani sotul meu ma anuntat ca a plecat din tara si ca nu vine la proces am consultat un avocat care mia spus ca daca nu ne prezentam amandoi procesul nu are loc,nu mam prezentat nici eu la proces ,intrebarea mea este ce pot sa fac eu acum sa bag o noua cerere de divort si sal chem pe el in judecata sau ce as putea sa fac ce sa intamplat cu cealalta cerere de divort sau pot merge la tribunal sa cer pe aceasi cerere un nou proces,va rog mult sa ma ajutati.
buna ziua va scriu din nou ieri mia venit de la tribunal comunicare ca sa suspendat divortul si ca judecata reincepe prin cererea unei parti,pe comunicare apare ca eu sunt reclamant si sotul parat,daca am bagat divortul impreuna de comun acord de ce apare pe comunicare ca eu sunt reclamanta si el parat?daca mas fi prezentat la proces sar fi tinut procesul?este posibil sa fiu amandata pentru ca nu mam prezentat?va multumesc si va rog sa-mi raspundeti.
Repunere cauza pe rol
crana
am divortat in noiembrie 2012. Atunci fostul sot nu a fost de acord sa-mi pastrez numele avut in timpul casatoriei. In februarie2013 am depus apel pentru ... (vezi toată discuția)