avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CAUTAREA unui loc de munca si retinerea de salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CAUTAREA unui loc de munca si retinerea de salariu

AM lucrat la un angajator 3 luni si citeva zile si trebuia sa imi plateasca 5 zile de concediu si 1 zi lucrata dar acesta nu vrea sa imi plateasca trebuie sa apelez la instanta.
AM avut o problema inainte sa ma angajez la acest angajator am lucrat 2 zile si angajatorul nu a vrut sa imi plateasca am facut scris la ITM si mia trimis scris sa luat masuri obligatorii in fata angajatorului sa merg sa imi ridic bani pe cele 2 zile lucrate,acum ITM in situatia asta ma poate ajuta cu acest angajator.
NU mai lucrez de 1 luna eu am plecat la demisie de la acest angajator ma pot inscrie la A.J.O.F.M ca sunt in cautarea unui loc de munca.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:41, 4 Octombrie 2012
In speta, daca va gasiti de munca , atunci mergeti la AJOFM si anuntati aceasta situatie , astfel incat sa nu mai fiti obligat sa mergeti la cursul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere, somaj, angajare... somaj antonio123 antonio123 AM fost in somaj,mi-am gasit loc de munca mi sa intrerupt somajul.firma unde mam angajat ma mintit la angajare ca lucrez in ture,dar lucrez numai de noapte 8 ... (vezi toată discuția)
O adeverinta neeliberata ptr somaj silviu35 silviu35 CIND se sesizeaza ITM si A.J.O.F.M in cit timp trebuie ca fostul angajator sa elibereze o adeverinta ptr somaj. IAM trimis fostului angajator o cerere sa imi ... (vezi toată discuția)
La angajare antonio123 antonio123 AM avut anul trecut depus un dosar ptr angajare la un angajator,am fost la acesta si ma trimis la A.J.O.F.M sa imi de repartitie la el sa ma angajeze ... (vezi toată discuția)